Hoppa till innehållet

Branschen trogen sedan 1943...

Allt började en gång för länge sedan i en källare hos grundaren Gunnar Pellvik, år 1943. Han startade sin verksamhet som agent i wellbranschen. Snabbt utvecklades en grossiströrelse inom well, industriemballage och torkpapper, där sonen Torsten Pellvik fortsatte att driva företaget vidare. Idag är Pellviks en grossiströrelse inom flera områden och ingår sedan 1998 i PacsOn (tidigare Nyblomgruppen).

Våra områden idag är Industriemballage, Hygien & Torkpapper, Städartiklar, Servering & Catering, Butiksemballage, Kontorsmaterial samt Skyddsprodukter.

PacsOn består av en stor grupp väletablerade familjeföretag. Gemensamt för alla är att de har en lång historia med starka företagskulturer. Det är en styrka och en trygghet vi värnar mycket om. Gemensamt har vi också en stark lokal förankring och den personliga kontakten med kunderna är en grundläggande filosofi för oss alla. Våra företags gemensamma förutsättningar och intressen har gjort oss till en stark grupp.

Pellviks vision och mål är att vara nära kunden, stark på den lokala marknaden, slå vakt om den egna företagskulturen som är viktig för oss. Starka relationer och personliga kontakter med såväl kunder, leverantörer och medarbetare är en självklarhet för oss. Vi ska upplevas som en totalleverantör inom våra områden. Den höga kvaliten på allt vi gör är ett riktmärke när det gäller såväl service som produkter. Stor erfarenhet, kunskap om marknaden och goda relationer gör att vi ofta blir problemlösare åt kunden.

Vi ska alltid sträva efter en trivsam och framgångsrik arbetsplats som värnar om insikt, delaktighet och glädje bland oss alla. Så känn Dig varmt välkommen till oss Pellviks.

 

Produkten har lagts i din varukorg